Bekijk hier ons portfolio

Onze kracht: authentieke vacaturevideo’s maken met jouw eigen medewerkers.

Het maken van een eerlijke en pure vacaturevideo is iets anders dan het maken van een film waarmee je nieuwe klanten gaat werven. De focus van Vacaturevideo.nl ligt op het maken van videocontent die je voor recruitmentdoeleinden kunt gebruiken. We doen daarnaast nog veel meer op het gebied van recruitment. Wanneer je als (MKB) organisatie ontzorgt wilt worden, dan ben je aan het goede adres.

Onze diensten

Jouw medewerkers enthousiast op beeld krijgen in een vacature video, vereist een bijzondere aanpak. Authenticiteit is het sleutelwoord. Inmiddels durven wij wel te zeggen dat wij genoeg ervaring hebben opgedaan met het enthousiasmeren van medewerkers die op beeld moeten komen.

Diensten

Vrijblijvende offerte?

Ben je eruit en wil je dolgraag een vacaturevideo laten maken, waarmee je jouw doelgroep maximaal overtuigt voor die toffe vacature? En gun je jouw doelgroep ook een kijkje in de keuken? Vraag direct een offerte aan en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je ook een vacaturevideo?

Een vacaturevideo kan een gamechanger zijn voor je wervingsproces. Het geeft kandidaten een levendig beeld van de werkomgeving, de teamdynamiek én de bedrijfscultuur. Dus waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen Direct een gesprek inplannen