Video afspelen

Koninklijke De Ruijter

Klik op het play-icoontje om de video te bekijken!

Over Koninklijke De Ruijter

Koninklijke De Ruijter, onderdeel van KraftHeinz, is al meer dan 160 jaar een trotse producent van authentiek Nederlands broodbeleg. Hun assortiment, dat diepgeworteld is in de Nederlandse cultuur, omvat een verscheidenheid aan geliefde producten zoals hagelslag, vruchtenhagel, muisjes, chocoladevlokken, anijshagel en gestampte muisjes. Deze producten zijn niet alleen een vertrouwd zicht op Nederlandse ontbijttafels, maar zijn ook symbool geworden van de nationale identiteit en culinaire erfenis.

Het project

Het project had als doelstelling het ontwikkelen van een geavanceerde online recruitmentstrategie, gericht op het aanspreken en betrekken van de hedendaagse werkzoekende. Dit hield in dat er een speciaal ontworpen ‘werkenbijwebsite’ werd ontwikkeld die de bedrijfscultuur, waarden en carrièremogelijkheden bij Koninklijke De Ruijter in de schijnwerpers zette. Daarnaast werd de focus gelegd op de productie van video’s en aantrekkelijk beeldmateriaal om potentiële kandidaten een realistisch en aantrekkelijk beeld te geven van het werken bij het bedrijf. Een belangrijk onderdeel van de strategie was ook de creatie van doelgerichte teksten, die zowel op de website als in de vacatureteksten gebruikt werden om effectief de juiste doelgroep aan te spreken. Tot slot werden online recruitment marketingtechnieken geïmplementeerd, waarbij gebruik werd gemaakt van geavanceerde methoden om de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van de vacatures te vergroten. Dit alles samen droeg bij aan het effectief bereiken en aantrekken van gekwalificeerde kandidaten voor Koninklijke De Ruijter.

Wil je ook een vacaturevideo?

Een vacaturevideo kan een gamechanger zijn voor je wervingsproces. Het geeft kandidaten een levendig beeld van de werkomgeving, de teamdynamiek én de bedrijfscultuur. Dus waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen Direct een gesprek inplannen