Vacaturevideo laten maken

Breng de unieke aspecten van jouw bedrijf tot leven met onze professionele vacaturevideo’s. Wij helpen je de essentie van je bedrijfscultuur en de beschikbare functie(s) helder en aantrekkelijk weer te geven, zodat je de ideale kandidaten aantrekt. Met een op maat gemaakte video zorg je ervoor dat jouw vacature opvalt in de massa. Hieronder tref je een voorbeeld.

Authenticiteit

Een authentieke vacaturevideo toont de bedrijfscultuur en de mensen achter het bedrijfslogo, waardoor potentiële kandidaten een helder beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. Dit resulteert in een betere match tussen kandidaat en bedrijf.

Hogere conversie en breder bereik

Video’s zijn gemakkelijk te delen op sociale media en andere platforms, wat de zichtbaarheid van je vacature vergroot. Daarnaast worden video's vaak hoog gerangschikt in de zoekresultaten van Google, vooral als ze goed geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines met relevante trefwoorden, beschrijvingen en titels. Dit maakt YouTube een handig hulpmiddel om de zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten.

Emotionele connectie

Vacaturevideo's kunnen emotie en persoonlijkheid overbrengen en dat is met een tekst wat lastiger. Het idee is dat sollicitanten een realistisch beeld krijgen van hun toekomstige werkplek en met een korte video van maximaal 2 minuten kun je dit al snel bereiken!

Wil jij ook een vacaturevideo?

We bieden diverse diensten aan, maar het creëren van een vacaturevideo staat voorop. We zijn ook transparant in onze communicatie: als we tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken dat bepaalde aspecten van arbeidsmarktcommunicatie en recruitmentmarketing verbetering behoeven, geven we hierover open en eerlijk advies. Dit kan betekenen dat het realiseren van een vacaturevideo voor jouw bedrijf nog even op zich laat wachten. Een vacaturevideo is tenslotte maar een middel en zal weinig effect hebben als bijvoorbeeld het sollicitatieproces voor een kandidaat niet soepel verloopt. Kortom, we bekijken het totaalplaatje.

Vacaturevideo

€ 2.500,-

  • Doel en doelgroep definiëren
  • Concept en script ontwikkelen
  • Productieplanning
  • Opname en bewerking
  • Distributie en promotie
Kennissessie inplannen (GRATIS)

Targeted Advertising

Maatwerk

 • Opzetten van gerichte advertentiecampagnes op platforms zoals LinkedIn, Facebook, en Google om specifieke doelgroepen te bereiken met vacaturevideo’s en andere relevante content.

Dit wil ik

Bedankvideo

€ 500,-

  • Voorbespreking
  • Concept en stijl ontwikkelen
  • Productie (tijdens opnamedag vacaturevideo)
  • Opname en bewerking
Dit wil ik

Webdesign en Ontwikkeling

Maatwerk

 • Wij zijn specialist in het creëren van op maat gemaakte ‘werken bij’ websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, en geoptimaliseerd voor alle soorten apparaten (responsive design). Ons doel is om een design te leveren dat naadloos aansluit bij de merkidentiteit van jouw organisatie.

Dit wil ik

Onboardingvideo's: een warm welkom

€ 2.500,-

 • Onze onboardingvideo’s zijn ontworpen om nieuwe medewerkers een vliegende start te geven binnen jouw organisatie. Door middel van boeiende, informatieve content introduceren we hen aan de bedrijfscultuur, collega’s, en de dagelijkse gang van zaken.

Dit wil ik

Vacaturetekst laten maken

€ 350,-

 • Het creëren van een vacaturetekst is van groot belang om jouw doelgroep op de arbeidsmarkt effectief te benaderen. Door het opstellen van je vacatureteksten aan ons over te laten, geniet je niet alleen van onze uitgebreide expertise, maar ook van een aanzienlijke flexibiliteit en besparing van tijd.

Dit wil ik

Kom direct in contact voor een vrijblijvende kennissessie.

Kom erachter hoe Vacaturevideo.nl je kan helpen met inspirerende en effectieve content voor jouw 'werken-bij' website of campagne. We kijken ernaar uit om je praktijkvoorbeelden en de resultaten te laten zien.

Kennissessie inplannen Offerte aanvragen