Over ons

Welkom bij Vacaturevideo.nl, waar ons doel is om de brug te slaan tussen vooraanstaande bedrijven en uitzonderlijk talent door middel van krachtige vacaturevideo’s. Wij zijn een team van gepassioneerde professionals met een rijke achtergrond in online recruitment marketing. Onze missie is om organisaties te helpen zich op een authentieke en boeiende manier te presenteren aan potentiële werknemers.

Onze Reis

Onze reis begon vanuit een gedeelde passie voor het verbinden van mensen en organisaties op een manier die verder gaat dan traditionele recruitmentmethoden. Met ervaringen bij toonaangevende organisaties zoals Bolletje, Arla Foods, Gemeente Amsterdam, Waterschap Hollandse Delta, en Kalmar, hebben we geleerd dat het creëren van een echte verbinding essentieel is. Deze verbinding is de sleutel tot het enthousiasmeren van individuen om deel uit te maken van een team en hun verhaal te delen via onze vacaturevideo’s.

Onze Drijfveren

Het ondersteunen van organisaties bij het vinden van de juiste sollicitanten online is onze kernpassie. Wij onderscheiden ons door een unieke benadering van recruitment, waarbij we niet alleen vacatures verspreiden, maar deze ook doelgericht bij de ideale kandidaat brengen. Ons team streeft ernaar de voorkeurspartner te worden voor bedrijven die niet alleen topkandidaten willen werven, maar ook hun employer brand willen versterken.

Robert Buning (oprichter)

“Al jaren bezig met online recruitment marketing (zzp). Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om eigen medewerkers enthousiast op de film te krijgen. Dat kan alleen maar door echt een verbinding met iemand te maken. Dit lukt door goed door te vragen en interesse te tonen.

Ik werkte voor Bolletje, Arla Foods, Gemeente Amsterdam, Waterschap Hollandse Delta en Kalmar. Allemaal bedrijven die beter bij hun doelgroep onder de aandacht wilden komen. Mijn recruitmentervaring is niet alleen cruciaal voor het maken van een vacaturevideo. Ook help ik organisaties met recruitment marketing. Over het laatste kun je alles vinden op www.robertbuning.nl.”

Visie, Aanpak en Samenwerken

Onze Visie

Wij geloven sterk in de kracht van directe werving. Onze ervaring heeft ons geleerd dat actieve personeelswerving niet alleen kosteneffectiever is, maar ook bijdraagt aan het versterken van het werkgeversmerk. Met de groeiende schaarste op de arbeidsmarkt, zagen we de noodzaak om onze expertise in te zetten voor strategische arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Onze Aanpak

Een effectieve wervingsstrategie vereist gerichte communicatie en marketing. Dit proces begint met diepgaande gesprekken en het ontwikkelen van persona’s om onze strategieën nauwkeurig af te stemmen op de doelgroep. Employer branding is complex, maar cruciaal voor het aantrekken en behouden van talent.

Samen Sterker

Bent u klaar om uw organisatie om te vormen tot een talentmagneet? Neem contact met ons op. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen die niet alleen de juiste kandidaten aantrekt, maar ook een positieve en blijvende impact heeft op uw employer brand.

Onze diensten

Jouw medewerkers enthousiast op beeld krijgen in een vacature video, vereist een bijzondere aanpak. Authenticiteit is het sleutelwoord. Inmiddels durven wij wel te zeggen dat wij genoeg ervaring hebben opgedaan met het enthousiasmeren van medewerkers die op beeld moeten komen.

Diensten

Vrijblijvende offerte?

Ben je eruit en wil je dolgraag een vacaturevideo laten maken, waarmee je jouw doelgroep maximaal overtuigt voor die toffe vacature? En gun je jouw doelgroep ook een kijkje in de keuken? Vraag direct een offerte aan en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Offerte aanvragen

Portfolio

Als interim recruitment marketeer werd Robert ingehuurd om samen met Dutch Bakery hun werken-bij site te realiseren. Een supergaaf resultaat is het geworden. Kijk zelf maar op www.werkenbijdutchbakery.nl

Bekijk portfolio

Wil je ook een vacaturevideo?

Een vacaturevideo kan een gamechanger zijn voor je wervingsproces. Het geeft kandidaten een levendig beeld van de werkomgeving, de teamdynamiek én de bedrijfscultuur. Dus waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen Direct een gesprek inplannen