Video afspelen

Dutch Bakery

Klik op het play-icoontje om de video te bekijken!

Over Dutch Bakery

Wij realiseerden samen met de hr-manager van Dutch Bakery, www.werkenbijdutchbakery.nl. Op zo’n gave werkenbijsite horen natuurlijk authentieke vacaturevideo’s thuis. Wij brachten de banen, monteur en operator in beeld. Daarnaast hebben we de hr-manager gefilmd voor een vrolijke bedankvideo.

Het project

Voor Dutch Bakery werden we ingeschakeld om een werkenbijsite te maken die gekoppeld moest worden aan een ATS-systeem. Op de werkenbijsite moest natuurlijk content komen en we hebben teksten gemaakt, twee vacaturevideo’s, een bedankvideo, en foto’s op locatie. Nadat de website live ging, werden diverse marketingcampagnes gelanceerd, waardoor er duizenden sollicitanten in hun ATS-systeem belandden. Een zeer mooi resultaat en de video’s die we hebben gemaakt gaven een mooie kijk in de bakkerij van Dutch Bakery. We hebben een video opgenomen van een operator en van een monteur. Daarnaast hebben we ook de hr-manager gefilmd die sollicitanten op een persoonlijke manier bedankt als zij hebben gereageerd via de website.

Wil je ook een vacaturevideo?

Een vacaturevideo kan een gamechanger zijn voor je wervingsproces. Het geeft kandidaten een levendig beeld van de werkomgeving, de teamdynamiek én de bedrijfscultuur. Dus waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen Direct een gesprek inplannen