Video afspelen

Arla Foods

Klik op het play-icoontje om de video te bekijken!

Over Arla Foods

Arla Foods is een echt productiebedrijf, gekenmerkt door een no-nonsense, informele cultuur. Er wordt goed nagedacht over de bedrijfsvoering en ondernemerschap vormt de basis binnen hun teams. De Scandinavische cultuur is duidelijk voelbaar, mede door de niet-hiërarchische structuur. Iedereen is makkelijk benaderbaar. Echte persoonlijke aandacht voor de individuele ontwikkeling van de medewerkers draagt bij aan de vooruitgang van de organisatie. Arla Foods groeide uit tot een internationale zuivelcoöperatie in eigendom van zo’n 8500 melkveehouders. De melkveehouderijen zijn verspreid over zeven landen: Denemarken, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. Arla Foods Nederland ontstond in 2009. Samen met onze ruim 300 collega’s in de fabriek in Nijkerk werken Arla-melkveehouders dag in dag uit aan verantwoorde en heerlijke zuivelproducten. Uiteraard met respect voor mensen, dieren en onze planeet.

Het project

In de dynamische wereld van zuivelproductie, waar innovatie en expertise hand in hand gaan, vond Arla Foods zichzelf op een cruciaal kruispunt. Geconfronteerd met de uitdagende taak om een nieuwe golf van technische talenten te werven, wendde Arla Foods zich tot de creatieve oplossingen van vacaturevideo.nl. De samenwerking was een avontuur van creativiteit en technologische flair. Met een diep begrip van Arla Foods’ unieke bedrijfscultuur en de specifieke behoeften in hun technische team, bouwde vacaturevideo.nl een uitgebreide wervingscampagne. We lanceerden een op maat gemaakte vacaturewebsite, vol met intrigerende en informatieve content, die een breed spectrum van potentiële kandidaten aansprak.

Jauke van de Beek - HR Manager

“Al mijn Arla collega’s zijn trots op de gave en professionele www.werkenbijarla.nl website! En dat zegt wat mij betreft voldoende. De collega’s herkennen zich in de filmpjes en verhalen en vinden het leuk om dit aan hun eigen netwerk te laten zien.

Dit resultaat is tot stand gekomen doordat Robert van nature makkelijk ‘levelt’ met verschillende niveaus. Hij kan vanuit zijn recruitment expertise conceptueel goed meedenken en adviseren, door zijn pragmatische instelling kun je snel schakelen over bijv. de finetuning en ook na oplevering is Robert makkelijk benaderbaar voor vragen en kleine aanpassingen. Zijn gezonde dosis humor maakt hem tot oprecht een fijne partner om mee samen te werken. Robert, bedankt!”

Wil je ook een vacaturevideo?

Een vacaturevideo kan een gamechanger zijn voor je wervingsproces. Het geeft kandidaten een levendig beeld van de werkomgeving, de teamdynamiek én de bedrijfscultuur. Dus waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen Direct een gesprek inplannen