Video afspelen

Gemeente Amsterdam

Klik op het play-icoontje om de video te bekijken!

Over Gemeente Amsterdam

Bovenop de IJ-tunnel in Amsterdam bevindt zich een controlekamer. Vrijwel niemand weet dit, maar hier vindt belangrijk werk plaats. Amsterdam kent vele tunnelsystemen en het is van groot belang dat het verkeer hier te allen tijde een goede doorstroming heeft. De verkeersleiders zorgen hier 24/7 voor. De Gemeente Amsterdam zoekt regelmatig verkeersleiders, alleen het is vanwege de onbekendheid van de functie lastig om nieuwe mensen aan te trekken. Reden genoeg om er een vacaturevideo over de maken! Gelukkig belde deze mooie organisatie ons om dit te realiseren.

Het project

Dit project omvatte het maken van een vacaturevideo voor de functie van verkeersleider bij de Gemeente Amsterdam. Het doel van de video was om enthousiaste en bekwaam personeel aan te trekken door een realistisch en aantrekkelijk beeld te schetsen van de werkzaamheden en de werkomgeving. De verkeersleiders zorgen voor een vloeiende doorstroming van het verkeer en grijpen in bij incidenten om de veiligheid en efficiëntie op de wegen te waarborgen.

Denise Last-Van den Hooven - Teamleider Verkeersmanagement

“Wij hebben al een aantal jaren een uitdaging met het vervullen van onze vacatures. Op een of andere manier vinden wij niet de juiste doelgroep. Via via kreeg ik de naam van Robert door, die kan helpen met het aanspreken van de juiste doelgroep. Robert biedt een ontzettend fijne dienstverlening, doet gedegen onderzoek naar ons werkveld en verzamelt veel informatie hiermee vooraf. Het eindresultaat is een super toffe korte film over ons werk, binnen een minuut is er een duidelijk en leuk beeld van ons werk. Dat is namelijk moeilijk uit te leggen in woorden, dat moet je zien. Ik zou Robert altijd aanbevelen, niet alleen voor het maken van een leuke film, maar ook voor goed advies mbt werving en selectie. Daarnaast komt hij altijd zijn afspraken na, hij werkt snel en efficiënt. Heel prettig samenwerken!”

 

Bekijk ook onze andere portfolioprojecten

Wil je ook een vacaturevideo?

Een vacaturevideo kan een gamechanger zijn voor je wervingsproces. Het geeft kandidaten een levendig beeld van de werkomgeving, de teamdynamiek én de bedrijfscultuur. Dus waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen Direct een gesprek inplannen