Video afspelen

Bolletje

Klik op het play-icoontje om de video te bekijken!

Over Bolletje

Bolletje, een bekende naam in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting door de familie Ter Beek in Almelo. Van oorsprong bekend om hun beschuit, heeft Bolletje zijn assortiment uitgebreid naar een diversiteit aan bakkerijproducten zoals crackers, knäckebröd, ontbijtkoek, pepsels, en meer. De cultuur binnen Bolletje wordt gekenmerkt door Twentse nuchterheid, vriendelijkheid en onderlinge hulpvaardigheid. De productieprocessen vereisen nauwkeurigheid en continuïteit, waarbij het bedrijf 24/7 operationeel is om te voldoen aan de hoge standaarden in de voedingsmiddelenindustrie.

Het project

Het initiatief voor het project kwam van Eveline, de HR Manager van Bolletje, die na het horen van eerdere successen contact opnam. De focus van het project was de werving van operators en monteurs. Na een vruchtbare eerste ontmoeting werd het ontwerp voor de werken-bij website snel goedgekeurd. Deze website, in combinatie met creatieve vacaturevideo’s, vormde een integraal onderdeel van de wervingsstrategie. De video’s, die humor en technische details combineerden, waren een groot succes en werden duizenden keren bekeken, wat de aantrekkelijkheid van de website verhoogde.

Eveline van Dijk-Fransen - HR Directeur

“Het enthousiasme en de voortvarendheid waarmee Robert te werk gaat is erg goed. Het heeft er toe geleid dat de nieuwe website tot stand is gekomen. Op dit moment lopen verschillende campagnes, de uitkomst hiervan is nog even spannend.”

 

Wil je ook een vacaturevideo?

Een vacaturevideo kan een gamechanger zijn voor je wervingsproces. Het geeft kandidaten een levendig beeld van de werkomgeving, de teamdynamiek én de bedrijfscultuur. Dus waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen Direct een gesprek inplannen