Video afspelen

Hiab Benelux B.V.

Klik op het play-icoontje om de video te bekijken!

Over de organisatie

Hiab is wereldwijd de grootste leverancier van laad- en lossystemen, intelligente services, slimme en verbonden oplossingen voor het wegtransport. Het aanbod van Hiab omvat toonaangevende laad- en losapparatuur, waaronder autolaadkranen van HIAB, EFFER en ARGOS, LOGLIFT- en JONSERED-bosbouw- en recyclingkranen, MOFFETT- en PRINCETON-meeneemvorkheftrucks, MULTILIFT-portaalarm- en haarkarmsystemen, Galfab kabelsystemen, laadkleppen onder de merken ZEPRO, DEL en WALTCO. Als industrieel pionier en met een 75-jarige historie om trots op te zijn streeft Hiab ernaar om de preferred partner en solution provider voor zijn klanten te zijn en vorm te geven aan de toekomst van intelligent laden en lossen. www.hiab.com Hiab is onderdeel van Cargotec Corporation. www.cargotec.com.

Het project

Je kent ze wel: de vrachtwagens die het afval in de straat ophalen. Met een grote uitschuifbare kraan met haak wordt een ondergrondse container uit de straat getrokken en vervolgens geleegd in een grote bak. Die kranen komen niet vanzelf op een vrachtauto. Daar zijn speciale monteurs voor nodig. Veel monteurs zelfs. Laat deze mensen nu nét lastig te vinden zijn. Vacaturevideo.nl werd ingeschakeld om deze monteurs aan te trekken. En met succes. Met 78 sollicitaties in drie maanden tijd werd er 9 nieuwe collega’s aangenomen bij Hiab. Vacaturevideo.nl was verantwoordelijk voor het realiseren van een werkenbij-site, vacatureteksten, het opzetten van marketingcampagnes en natuurlijk het realiseren van video’s. De meest ludieke video die is gemaakt voor Hiab was een bedankvideo. Dit is een vrolijke video waar sollicitanten persoonlijk worden bedankt voor de HR-adviseur nadat zij hadden gesolliciteerd.

Ook zo’n vacature video? Neem contact op.

Offerte aanvragen

Annelie Bovendeur - HR Adviseur

“We hebben Robert gevraagd zijn expertise in te zetten voor een eigen werkenbij website, waarbij we gebruik kunnen maken van gespecialiseerde wervingscampagnes. Robert regelde alles, na ons op professionele manier geïnterviewd te hebben. Het mooie resultaat is een prachtige, goed werkende website en campagnes waarmee wij onze vacatures binnen no-time kunnen invullen. Vrijwel alle sollicitanten hebben een passend profiel. Zonder de hoge w&s kosten hebben wij nu onze vacatures snel en met een goede kandidaat ingevuld! Robert werkt snel en duidelijk. Hij is goed bereikbaar en denkt enorm goed mee. Wij raden alle (technische) bedrijven een samenwerking met Robert aan om hun (online) recruitment op te zetten of een boost te geven.”

 

 

 

Bekijk ook onze andere portfolioprojecten

Wil je ook een vacaturevideo?

Een vacaturevideo kan een gamechanger zijn voor je wervingsproces. Het geeft kandidaten een levendig beeld van de werkomgeving, de teamdynamiek én de bedrijfscultuur. Dus waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen Direct een gesprek inplannen