Project omschrijving

Gemeente Amsterdam

Monitoren van de Amsterdamse wegtunnels en maatregelen nemen vanuit de verkeerscentrale als er incidenten plaatsvinden; dat doen de verkeersleiders van de Gemeente Amsterdam!

HET TORENTJE

Bovenop de IJ-tunnel in Amsterdam bevindt zich een controlekamer. Vrijwel niemand weet dit, maar hier vindt belangrijk werk plaats. Amsterdam kent vele tunnelsystemen en het is van groot belang dat het verkeer hier ten alle tijde een goede doorstroming heeft. De verkeersleiders zorgen hier 24/7 voor.

De Gemeente Amsterdam zoekt regelmatig verkeersleiders, alleen het is vanwege de onbekendheid van de functie lastig om nieuwe mensen aan te trekken. Reden genoeg om er een vacaturevideo over de maken! Gelukkig belde deze mooie organisatie ons om dit te realiseren.

IK wil ook zo’n vacaturevideo!
video gemeente amsterdam recruitment-2

RECENSIE GEMEENTE AMSTERDAM

Wij hebben al een aantal jaren een uitdaging met het vervullen van onze vacatures. Op een of andere manier vinden wij niet de juiste doelgroep. Via via kreeg ik de naam van Robert door, die kan helpen met het aanspreken van de juiste doelgroep. Robert biedt een ontzettend fijne dienstverlening, doet gedegen onderzoek naar ons werkveld en verzamelt veel informatie hiermee vooraf. Het eindresultaat is een super toffe korte film over ons werk, binnen een minuut is er een duidelijk en leuk beeld van ons werk. Dat is namelijk moeilijk uit te leggen in woorden, dat moet je zien. Ik zou Robert altijd aanbevelen, niet alleen voor het maken van een leuke film, maar ook voor goed advies mbt werving en selectie. Daarnaast komt hij altijd zijn afspraken na, hij werkt snel en efficient. Heel prettig samenwerken!

Denise Last-Van Den Hooven – Teamleider Verkeersmanagement Gemeente Amsterdam

  • Eigen medewerkers vertellen het beste hun over eigen baan

  • Onbekende vacatures kun je prima in beeld brengen met een vacaturevideo

  • Gemeente Amsterdam zet deze video in om potentiële nieuwe medewerkers te enthousiasmeren.

Amsterdam IJ-tunnel
Wil je ook zo’n vacaturevideo?
Robert-Buning-3

Robert Buning (oprichter)

Organisaties helpen om de juiste sollicitanten aan tafel te krijgen; daar word ik blij van! Vacaturevideo’s horen daar bij en ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Het leukste vind ik om met de cameracrew overal een kijkje in de keuken te mogen nemen. Zo kwamen we al binnen bij Heinz, Bolletje, HAK en Gemeente Amsterdam. Wie wil dat nou niet!?

Bel naar 06 45 84 18 55 om alle mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig bij het maken van een vacaturevideo?

Klik op de contactbutton of neem direct contact met ons op via de onderstaande gegevens.

CONTACT

TELEFOON

+31 6 45 84 18 55

MAIL

info@vacaturevideo.nl

WORKING HOURS

9:00 – 17:00 uur
ma t/m vrij

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm