Project omschrijving

HAK

HAK. Wie kent dit bedrijf nou niet. We hebben allemaal weleens groente gegeten wat in de fabriek bij HAK is verwerkt. De groente komt natuurlijk niet vanzelf in een potje. Daar zijn operators voor nodig. En hoewel HAK een bekend bedrijf is, kunnen ze maar lastig aan personeel komen. Het werkgeversmerk is daarentegen wat onbekender en daarom moest er een video komen met daaraan gekoppeld een marketingcampagne. Wij mochten het regelen.

OFFERTE AANVRAGEN
  • OPERATOR BIJ HAK

“Als wij een drukke week hebben dan kan het zo zijn dat je wel twee, drie keer in de week wel echt een goeie ombouw hebt. Soms moet je ook een extra tweede lijn draaien en soms ook nog wel een derde lijn, waaronder bijvoorbeeld de stazakkenlijn die draait en dan heb je nog twee lijnen in de fabriek, dus je bent altijd wel bezig.”

Meer laden
wil jij ook zo’n toffe vacaturevideo?

KWALITEIT & ERVARING

Nederlandse en Belgische bedrijven helpen om de juiste sollicitanten aan tafel te krijgen; daar worden wij blij van! Wij doen dit met inbound recruitment en dit is misschien anders dan je gewend bent. Wij brengen jouw vacature(s) naar de ideale kandidaat in plaats van andersom. Om het maximale resultaat te bereiken horen daar natuurlijk ook vacaturevideo’s bij! Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Hulp nodig bij het maken van een vacaturevideo?

Klik op de contactbutton of neem direct contact met ons op via de onderstaande gegevens.

CONTACT

MAIL

info@vacaturevideo.nl

TELEFOON

+31 6 45 84 18 55

OPENINGSTIJDEN

9:00 – 17:00 uur
ma t/m vrij

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm