Professionele vacature- en bedrijfsvideo’s

Bij Vacaturevideo.nl specialiseren we ons in het creëren van effectieve en boeiende vacature- en bedrijfsvideo’s die jouw organisatie helpen om het beste talent aan te trekken en je merk te versterken.

5 redenen om voor een vacaturevideo te kiezen

Eerlijk en beter beeld

Een vacaturevideo zorgt ervoor dat mensen een beter beeld van jouw organisatie krijgen. Dit zorgt er ook voor dat de mensen die zich in de functie herkennen nóg enthousiaster worden.

Video gaat lang mee

Een vacaturevideo kan een behoorlijke tijd meegaan. Een baan verandert niet zomaar drastisch. Weet je op beeld het gevoel, de inhoud en het bedrijf goed over te brengen, dan is een vacaturevideo nog jaren te gebruiken.

Hoge shareability

Van alle video’s die wij produceren maken wij teasers. Deze korte teasers zijn makkelijk te delen op social media. Op LinkedIn stories mag een video bijvoorbeeld max. 20 seconden lang zijn.

Filter

Als je een vacaturevideo op jouw werken-bij-site plaatst, dan werkt dit als het ware als een filter. Mensen die enthousiast worden, solliciteren en degenen die er niets bij voelen, reageren niet.

Sneller hoger scoren

Als je jouw video op basis van een goed onderzoek op YouTube plaatst, dan zijn jouw vacature + organisatie ook sneller en beter vindbaar voor de doelgroep. Google is eigenaar van YouTube en die zorgen daarom best goed voor elkaar.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

WAAROM KIES JE VOOR VACATUREVIDEO.NL

Professioneel

1985euro
  • Telefonische intake
  • Lengte: 1,5 minuut
  • Ondertiteling (.SRT)
  • Effecten en muziek

Hulp nodig bij het maken van een vacaturevideo?

Klik op de contactbutton of neem direct contact met ons op via de onderstaande gegevens.

CONTACT

TELEFOON

0645841855

MAIL

info@vacaturevideo.nl

OPENINGSTIJDEN

9:00  – 17:00 uur
ma. t/m vrij.