DIT ben jij

Recruiter, marketeer, HR-expert of employer branding specialist. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe mensen. Of dit nu met inbound recruitment, headhunting, referral recruitment of employer branding is. Een ding is zeker. Jij bent overtuigd van de kracht van videocontent en je zoekt naar een videomaker die authentieke video's kan maken met jouw eigen personeel. Want zeg nou zelf: wie kan de baan beter verkopen dan jouw eigen mensen? Dus:

Stel je eens voor....

Dat je op een eerlijke en authentieke manier de sfeer van jouw organisatie kunt overbrengen? Hoe zou dat zijn? Juist. Zeer effectief! AVR wist bijvoorbeeld €243.000,- te besparen omdat ze tientallen nieuwe mensen zelf konden werven. Zie hier de kracht van vacaturevideo en inbound recruitment.

Wat wij doen

Alles onder 1 dak

We maken niet alleen vacaturevideo's, maar we zijn ook gespecialiseerd in het realiseren van complete inbound recruitment campagnes. Kijk maar eens bij oprichter Robert Buning in zijn portfolio ⬈. We hebben bijvoorbeeld werkenbijbolletje.nl gemaakt.

Eigen medewerkers

Wij maken vacaturevideo's met jouw eigen medewerkers. Deze authentieke video's kun je inzetten voor referral recruitment, employer branding of headhunting. Of je nu de goedkopere of duurdere versie kiest. Wij zorgen dat het authentiek wordt!

Ervaring

Bolletje, KraftHeinz, Arla Foods, HAK, Kalmar en Waterschap Hollandse Delta. Allemaal organisaties die ons hebben ingeschakeld om hun eigen medewerkers op beeld vast te leggen. Met onze ruime ervaring weten we altijd iets moois neer te zetten! Scroll maar eens naar 'INSPIRATIE' en check de voorbeelden.

DRIE OPTIES

Vacaturevideo

UItstekende kwaliteit

Kies voor uitstekende kwaliteit. We komen met een professionele cameraman + interviewer om jouw personeel te laten schitteren op beeld! Daarnaast maken we korte teasers voor social media.

 

Bedankvideo

Geef jouw bedrijf een gezicht

Nadat sollicitanten hun reactie hebben achter gelaten via de website komen zij meestal op de meest saaie pagina van de website terecht. Maak een feestje van de bevestigingspagina en creëer online alvast een stukje persoonlijkheid.

 

VERGELIJKENAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Professionele vacaturevideo

1985

€ per video

Uitstekende kwaliteit

Duur: maximaal 1,5 minuut

Ondertiteling (.SRT)

Voorbereiding + Projectbespreking

Portretfotografie van 'acteurs'

Social Media teasers (max. 20 seconden)

GO!
★★★★★

Waarom vacaturevideo.nl?

Eerlijk en beter beeld

Een vacaturevideo zorgt ervoor dat mensen een beter beeld van jouw organisatie krijgen. Dit zorgt er ook voor dat de mensen die zich in de functie herkennen nóg enthousiaster worden.

Sneller hoger scoren

Slimme trucjes zorgen ervoor dat jouw vacaturevideo's hoog scoren op bepaalde zoektermen in YouTube. Wij geven je hierin advies of we regelen het voor je. We denken graag met je mee over het vervolg.

Recruiter & Cameraman

Robert is inbound recruitment specialist en Jeffrey is gediplomeerd cameraman. Onze specialismen maken dat we de leukste vacaturevideo's maken om de doelgroep te maximaal te overtuigen.

Contact opnemen

Wees gerust. We gaan je niet oneindig spammen..